Skip to content

‘Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar in de recreatieve wereld van Zeeland.’

Wat wij doen

Veross verzorgt de verhuur van vakantiehuizen en b&b’s in heel Zeeland. Wij matchen het aanbod van onze klanten met de vraag naar vakantiehuizen en b&b’s in Zeeland. Wij creëren, optimaliseren en beheren online advertenties voor de accommodaties van onze klanten. Naast het online-gedeelte verzorgen wij ook de aankomst van de gasten, de schoonmaak van de woning, controle en het klantcontact met de gasten voor onze klanten in Walcheren. Sem Goddijn, oprichter Veross

Hoe zijn wij bij de naam Veross gekomen?

In mijn netwerk en kennissenkring werd steeds vaker het vraagstuk opgegooid hoe het nou verder moest met het vakantiehuis waar ze zelf geen tijd meer voor hadden en waar eigenlijk vanaf werd gezien om zelf te verhuren. Gaan we het verkopen? Zullen we de verhuur uitbesteden? Dit laatste punt werd een discussiepunt waar lastig een keuze uit kwam. Er was vaak een gedachte dat de verhuur door bemiddelaars ‘ouderwets’ werd uitgevoerd of dat er een gebrek aan communicatie tussen klanten en bemiddelaar was. Al deze informatie bij elkaar zorgde ervoor dat wij met Veross zijn gestart. Het erin geloven dat het beter kan en op een manier hoe je het zelf ook graag zou willen ervaren, dat is wat wij voor onze klanten willen en bieden.

Wat maakt ons anders?

Wat wij erg belangrijk vinden is dat wij altijd in direct contact blijven met onze klanten. Zo kunt u ons altijd bellen wanneer er iets moet gebeuren in de woning of wanneer u zelf niet de mogelijkheid heeft om bepaalde taken uit te voeren in de woning, wij zijn all-round beschikbaar voor u als klant voor het regelen van klusjes, onderhoud, het oplossen van ongemakken en uw persoonlijke ‘buurman’ die een oogje in het zeil houdt voor u.

Wij vinden het zelf fijn wanneer wij warm worden onthaald op vakantie, die eerste indruk is vaak degene die blijft hangen. Wij hechten hier dan ook veel waarde aan en zorgen dat uw gast altijd persoonlijk wordt ontvangen en de weg wijs wordt gemaakt door iemand van ons team. 

Het aanbieden van een vakantiehuis online is een vak apart. Het gaat om de ‘perfecte’ foto’s, een goed getypte advertentie en een optimale prijs, elke nacht weer. Wij bij Veross specialiseren ons in het aanbieden van uw vakantiehuis op de beste boekingssites die beschikbaar zijn, wij blijven up to date over de laatste updates van de boekingssites om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Wij geloven in de grote vraag die deze boekingssites met zich mee brengen en benutten deze optimaal voor onze klanten.